Vermijd gehoorschade dankzij gehoorbescherming op maat

  • U gaat graag naar festivals?
  • U bent een fervente fuiver?
  • U woont vaak luide concerten bij?
  • U heeft een job of een hobby waar u een vergroot risico op gehoorschade loopt?

Gehoorschade is permanent

Onderworpen worden aan veel lawaai kan grote gevolgen met zich meebrengen. Het kan onomkeerbare gehoorschade veroorzaken waar u de rest van uw leven last van heeft. Gehoorschade voorkomen is dan ook een verstandige keuze.

Vandaag de dag bestaan er gehoorbeschermingsmiddelen die speciaal ontwikkeld werden om een goed evenwicht te bewaren tussen het beperken van gehoorschade en het behouden van een adequate gehoorbeleving.

Onze oordoppen op maat zorgen ervoor dat lawaai en te hoge geluidsniveaus optimaal afgezwakt worden naar veilige waarden maar dat het beluisteren van muziek of het waarnemen van alarmen of omgevingsgeluid nog steeds mogelijk is.

Investeer vandaag in uw gehoor van morgen dankzij gehoorbescherming op maat!

U heeft vandaag misschien nog geen last van gehoorverlies, oorsuizen of een pieptoon in uw oren, maar wacht niet tot dit wel het geval is om uw gehoor te beschermen! Gehoorschade is namelijk onherstelbaar.

Twijfelt u over de kwaliteit van uw gehoor? Kom dan vrijblijvend langs in één van onze hoorcentra voor een gratis hoortest.

Bij Gottschalk werken we samen met Variphone voor gehoorbescherming op maat.

Tijdens een afspraak met één van onze audiologen bespreekt u de situatie waarin u oordoppen wilt gebruiken. De hoeveelheid decibels is afhankelijk van uw noden: wilt u nog kunnen communiceren? Wilt u nog optimaal genieten van muziek? Of werkt u in veel lawaai en is communicatie niet nodig? Op basis hiervan bepaalt u samen met onze experten de dempingswaarde.

Onze gehoorbescherming op maat sluit uw oren perfect af. Ook na langere tijd en veelvuldig gebruik van de oordoppen. Ons uitgebreid gamma biedt toepassingen voor industrie, motor, schietsport en muziek. Daarnaast biedt Variphone ook tal van andere oplossingen, zoals zwem- en slaapdopjes of oorkapjes voor kinderen. Voor het maken van oordopjes op maat en het uitvoeren van een lektest die nagaat of de dopjes perfect passen en geen lucht doorlaten in de gehoorgang, kan u terecht in één van de hoorcentra van Gottschalk.

Heeft u vragen over preventieve gehoorbescherming of heeft u interesse in oordoppen op maat?

Contacteer onze audiologen voor meer informatie!
Het voltallige team van Gottschalk