Hoe gaat hoorcentrum Gottschalk te werk?

U heeft last van gehoorproblemen maar u weet niet hoe ernstig het is of welk hoortoestel het best is voor u? Geen probleem! Het team gespecialiseerde audiologen, onder leiding van Pierre Gottschalk, staat klaar om u bij te staan. We leggen hieronder graag uit hoe onze hoorcentra te werk gaan.

Stap 1: Gratis gehoortest aanvragen

Twijfelt u aan uw gehoor? Heeft u last van oorsuizen of gehoorschade? Dan is het een goed idee om in één van onze hoorcentra langs te komen om uw gehoor gratis te laten testen door onze audiologen.

Afspraak maken voor gratis hoortest

Stap 2: Contact opnemen met NKO-arts

Na het afnemen van de hoortest blijkt dat u gebaat bent bij een gehoorapparaat. In dit geval neemt u best contact op met een Neus-, Keel- en Oorarts. De NKO-arts bezorgt u een voorschrift voor de aanschaf van een hoortoestel.
Contacteer een NKO-arts in uw buurt

Stap 3: Uitkiezen van het hoorapparaat

Zodra de NKO-arts u een voorschrift bezorgd heeft voor de aanschaf van een hoorapparaat leggen we een nieuwe afspraak vast. Breng op dat moment zeker het attest van de specialist mee. U kiest in deze fase samen met één van onze audiologen het geschikte hoorapparaat uit.
Bekijk de hoorapparaten in ons assortiment

Stap 4: Testfase van het hoorapparaat

Na het uitkiezen van het geschikte gehoorapparaat krijgt u van ons de kans om het apparaat gedurende een maand gratis en vrijblijvend uit te proberen. Tijdens deze periode is er regelmatig contact met de audiologen voor afstelling van het hoorapparaat. Indien u op dat moment vragen heeft, staan wij steeds voor u klaar.
Neem contact op met onze audiologen

Stap 5: Goedkeuring van het hoorapparaat

Indien u na de testperiode tevreden bent met het hoortoestel, keert u terug naar uw KNO-arts. Hij zal het attest nogmaals ondertekenen ter goedkeuring.

Stap 6: Afhandeling administratie bij de mutualiteit

Met de goedkeuring van de NKO-arts, kan Gottschalk voor u alle nodige administratieve formaliteiten regelen bij uw mutualiteit. Onze audiologen zijn bovendien erkend door alle mutualiteiten in België. Wist u trouwens dat uw terugbetaling wordt geregeld via een derdebetalersregeling? U hoeft met andere woorden het bedrag dat u van het ziekenfonds krijgt niet voor te schieten!

En tenslotte: Tot 5 jaar garantie op uw hoortoestel

Ook na uw aankoop helpen onze audiologen u steeds graag verder. Tijdens de 5 jaar volgend op uw aankoop kan u steeds gratis bij ons terecht voor eventuele aanpassingen of reparaties van uw hoortoestel.

Tip van onze experten:
Wij raden aan om minstens 2 keer per jaar in één van onze hoorcentra langs te komen voor een controle van uw gehoorapparaat.

Deze klanten gingen u voor

“Zeer vriendelijk, geduldig, goede uitleg, snelle afspraak.”

69 jaar, Alleur

“Vriendelijk onthaal, goed geluisterd naar mijn hoorproblemen. Goede raad gekregen over mijn vragen. Mevrouw is geduldig en begrijpend.”

80 jaar, Genk

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak voor een gratis hoortest vastleggen?

Contacteer de audiologen van Gottschalk
Het voltallige team van Gottschalk